Negovalna kozmetika

Ponujamo široko paleto izdelkov za nego obraza, telesa in las. Z osnovnim vodilom - ponuditi izdelke iz pretežno naravnih sestavin z visoko kakovostjo.

Novi sistem za medicinsko nego kože

Izdelki za medicinsko nego kože omogočajo celovito zaščito, vlažnost in prožnost kože. Z svojim učinkovanjem omogočajo tako čiščenje, kot tudi zaščito in nego. Vzdrževanje osnovnih funkcij kože je izjemno pomembno za osebe, ki se soočajo s težavami inkontinence.

  • Temeljito, vendar nežno čiščenje kože. Izdelki za čiščenje kože so uravnoteženi, zagotavljajo učinkovito čiščenje in pri tem zmanjšujejo kemični stres. Podserija izdelkov za čiščenje vsebuje hranilne in vlažilne sestavine, kot so pantenol, kreatin in mandljevo olje.
  • Brezpogojna in aktivna zaščita kože. Izdelki za zaščito kože vzdržujejo naravno ph vrednost kože. Novi zaščitni Nutriskin Protection Complex z esencialnimi maščobnimi kislinami, aminokislinami, kreatinom in mandljevim oljem krepi pregradno in regeneracijsko funkcijo kože.
  • Nega, ki vlaži in obnavlja lipide. Serija izdelkov za nego kože vključuje bogato emulzijo vode v olju, visokokakovostno olje za telo in blažilni masažni gel. Izdelki vsebujejo hranljive sestavine kot je novi zaščitni Nutriskin Protection Complex, pantenol, kreatin in mandljevo olje, ki kožo oskrbijo z obiljem lipidov in vlage za nego celotnega telesa.

 

PROGRAM ZAJEMA NEGO LAS, NEGO TELESA, NEGO OBRAZA, KOZMETIKO ZA NEGO ROK, NOG IN NOHTOV, ZOBNE ŠČETKE, PRIBOR ZA NEGO IN VZDRŽEVANJE PROTEZ, KRPICE IN ROBČKE ZA ČIŠČENJE TELESA, OLJA ITD.